Preguntes més freqüents

Com funciona la votació online?

Podeu votar online utilitzant l’ordinador, la tableta o un dispositiu mòbil connectat a Internet. Només cal que aneu a l’apartat:

Si esteu empadronats i teniu 16 o més anys abans de 13/07/2017 i no podeu votar online assegureu-vos de posar correctament el número de DNI (8 dígits + lletra sense espais ni guions) o la targeta de residència/NIE (X,Y o Z + 7 dígits + lletra sense espais ni guions)

Si esteu empadronats amb el passaport heu de posar les dades del mateix tal i com es van entrar el dia que us vau empadronar.

Si segueixes sense poder votar posa’t en contacte amb l’Àrea de Participació mitjançant el aquest mail participacio@ajlagarriga.cat o el telèfon 938605050 (ext 1421)  

Com funciona la votació presencial?

Si ho preferiu, teniu l’opció de votar presencialment mitjançant la butlleta de votació que hem fet arribar a totes les llars. També podeu trobar aquestes butlletes al costat de les urnes que hi ha distribuïdes al municipi per dipositar el vostre vot. Les trobareu als següents llocs:

  • Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament
  • Biblioteca
  • Escola Municipal d’Educació
  • Casal de la gent gran “L’esplai”
  • Casal de Joves
  • Torre del Fanal
  • Pavelló de can Noguera
  • Pavelló de can Violí
  • Escola Municipal de Música
  • Serveis Socials, als baixos de la Biblioteca

Puc votar més d’una vegada?

No. Totes les persones amb dret a vot només podran votar una sola vegada. Si voteu online i també dipositeu una butlleta física a les urnes habilitades per votar presencialment únicament valdrà el vot emès a traves d’Internet. Si dipositeu més d’una butlleta física a les urnes només es comptarà el vot de la primera que sigui comptabilitzada (sempre i quan no s’hagi votat a través d’Internet). Si voleu votar dues vegades a través d’Internet el sistema no us deixarà. Suplantar la identitat d’altri a l’hora d’emetre un vot és un delicte.

Les meves dades són confidencials?

Tant el vot com les dades del padró són confidencials. Només s’utilitzarà el número de DNI i la data de naixement per comprovar l'empadronament.

D’acord amb el que disposa la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades consignades a l’hora d’emetre el vot s’incorporaran en un fitxer creat per l’Ajuntament de la Garriga amb la finalitat de recollir les votacions dels pressupostos participatius. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei us podeu adreçar presencialment a l’Ajuntament de la Garriga, plaça de l’Església, 2, 08530 la Garriga.